
Un cop servit me'n vaig oblidar del combinat (només pensava en acabar el dia i marxar cap a casa), però va aparèixer Mr. Mayo per la barra del bar com una fletxa, de sobte es va parar, va donar dos passes enrere, va observar el combinat i va preguntar: Que coño es eso blanco?
Jo vaig respondre: flípalo, 43 con leche!!
A continuació ell va agafar l'ampolla i va anar cap al office (i jo darrere) i va repetir la jugada que jo vaig fer amb el client; però hem va tocar tastar-lo a mi primer i ...
Te gust a batut de vainilla!! amb un regust al final de licor 43, però està mol bo.
El pròxim dia ho provarem amb la coctelera (que surti espumeta i tal) i espolsejat amb canyella, a veure que surt.
Eii Carlos!! Felicitats pel blog!! ma molat molt això de ke escrius les històries dels cocktails com una novela i no com si fós merament una recepta. Ànims amb el blog i a continuar!! algun dia provaré això del licor 43... Per cert, aki a Esparreguera fem un petit combinat al qual li diem: "Montserratí" t'ho expliko rollo recepto i no rollo novela com tu eh! xDD
ResponEliminaNecessitem:
- un bar o un lloc on poder experimentar
- un got, preferiblement adequat per l'ocasió
- un ampolla de Ratafia.
- una ampolla d'Aromes de Montserrat
- un xic de gel
- la gràcia del barman
Procediment:
Entrem en un bar, preferiblement cockteleria, en un got amb un xic de gel afegim mitja part de ratafia i mitja d'Aromes de Montserrat... i.... voilà!! Ja tenim el "Montserratí". Fora conyes... el sabor d'aquest combinat recorda al chupa-chups de cola!
Salut!!
**Albert**
Hola Carlos!!!!
ResponEliminaEt felicito pel blog. Pinta molt bé!
Espero que facis algun dia un coctail de coco sense alcohol! No va fer els clàssics eh!
Què vagi bé!
Joan