30 de desembre 2008

Història del còctel II

Hola macos!

  • Buscant cosetes per Internet he trobat una altre versió dels principis del còctel. I també te molts punts per ser veritat.

La història data de principis del s. XX, en diferents països es va començar a implantar la llei seca, que consistia a no fabricar, elaborar, importar, exportar o vendre alcohol de cap tipus. Aquesta llei es va aplicar a països com Canadà, Rússia, Islàndia, Noruega i Finlàndia, fins que al 1920 va arribar als Estats Units D'Amèrica. Amb aquesta llei es va aconseguir que sorgís el mercat negre, que a principis de la prohibició es va importar alcohol, però a un preu molt alt; donat aquest inconvenient es van començar a destil·lar licors de forma clandestina i casolana, això si d'una qualitat molt dolenta. El costum de veure els aiguardents sols o amb aigua va anant desapareixent i es començà a barrejar els licors amb sucs i refrescs. D'aquí podrien haver sorgit el Dry Martini, el Manhatan o el Cosmopolitan, encara que després de la derogació de la llei seca es continuaria utilitzant la tècnica de la cocteleria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada