23 de novembre 2008

Estrella Damm Inèdit

Hola macos!!

Al final després de casi un setmana a dins de la nevera, vam treure la Estrella Inèdit i la vam obrir. Primer escriuré el que posa a l'ampolla: "Estrella Damm Inèdit és un coupage especial de malts d'ordi i de blat, aromatitzada amb espècies. El resultat és una cervesa diferent, lleument tèrbola, molt afruitada, amb notes florals, ideal per acompanyar els millors àpats".

Al tastar-la i comparar sensacions; sí, només de mirar-la es nota que és una cervesa tèrbola, i bastant afruitada, per mi les notes florals eren més d'herbes, i respecte a la frase de que és un coupage... la sensació final que em va donar ho semblava, si no sapigués que és la Inèdit hagués dit que m'havien barrejat cervesa amb cava en la mateixa copa.

Un cop acabada l'ampolla, i les copes buides, ja està, ja puc dir que l'he tastada, i crec que serà l'últim cop, perquè la cervesa no és que fos molt bona i tampoc ajuda molt a la butxaca (3€ el format de mig litre).

Si fos per mi, punt negatiu pel senyor Ferran Adrià, i si vull cervesa hem compro cervesa.

1 comentari:

  1. Portada d'avui a LA VANGUARDIA... "Estrella Damm baixa la seva cotització a borsa després del article publicat a "ideesenunacoctelera.blogspot.com""

    Jjajajajajaj

    ResponElimina