11 de novembre 2008

Vincci's Mojito

Diccionari del vi:

Menta: Aroma picant que recorda a la planta de la menta fresca. Es pot trobar en vins blancs i vins negres de gran complexitat i qualitat. Definició de menta segons el diccionari del vi, no té gaire a veure amb el mojito, però així sabrem quina és l'aroma que li dóna la menta a aquest combinat brasiler.

Per preparar el Vincci's mojito utilitzarem:

  • 1 Got On the rocks
  • Gel pilé
  • 1 Sobre de sucre moreno
  • Una gerra de licor de menta
  • Una gerra de suc de llimona
  • Bacardí carta blanca
  • Havana 7 años
  • Angostura
  • Cullera imperial

Posarem el sucre moreno al got on the rocks, i hi afegirem el licor de menta fins a cobrir el sucre, amb la cullera imperial remenarem el sucre amb el licor fins arribar a un liquid pastós. Afegirem el gel pilé fins l'altura del got. Omplirem fins la meitat del got a parts iguals els dos tipus de rom i afegirem el suc de llimona, per tal que l'acidesa d'aquesta ens rebaixi la frescor que ens donarà el licor de menta, acabarem d'omplir el got amb ginger-ale. Finalment posarem dues gotes d'angostura. Amb la cullereta imperial remenarem, i ja el podem servir.

Fins aquí he arribat, la propera vegada explicaré com fer un Kalimotxo de12 litres, no té gaire secret però té tela.

Mayo aka el take

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada